Щодо введення в дію нових тарифів на послуги з поводження з побутовими відходами для мешканці багатоквартирних будинків та порядку укладення індивідуального договору

Шановні мешканці! КП «Новояворівськжитло» додатково повідомляє про те, що згідно рішення Виконавчого комітету Новояворівської міської ради від 12.04.2023р. №165 «Про затвердження тарифів на послуги з поводження з побутовими відходами для КП «Новояворівськжитло», з 01 червня 2023 року вводяться в дію нові тарифи на послуги з поводження з побутовими відходами. Згідно вказаного рішення тариф на послуги з поводження з твердими побутовими відходами (вивезення та захоронення) на 1 (одну) проживаючу людину в місяць для мешканців багатоквартирних будинків становитиме 39,20 грн з ПДВ.

Також повідомляємо про те, що з 01 червня 2023 року набуває чинності публічний договір приєднання - Індивідуальний договір про надання послуг з поводження з побутовими відходами на території Новояворівської міської громади від 26.04.2023 р., зі змістом якого Ви можете ознайомитись на веб-сайті Новояворівської міської ради (https://novmiskrada.gov.ua/) в розділі "ЖКГ", веб-сайті КП «Новояворівськжитло» (https://ny-zhytlo.info-gkh.com.ua/) в розділі "НАСЕЛЕННЮ/ПУБЛІЧНИЙ ДОГОВІР ПРИЄДНАННЯ" або внизу під даним повідомленням. Для документального оформлення Заяви-приєднання до умов даного договору просимо споживача (власника або одного із співвласників квартири) прибути в КП «Новояворівськжитло» (вул.Шептицького, 5, м.Новояворівськ) з 08:00 до 17:00 год (обідня перерва з 12:00 до 13:00 год) разом із наступними документами:

- документ, що підтверджує право власності споживача на квартиру;

- паспорт (або документ, що його замінює) споживача;

- довідка про присвоєння споживачу ідентифікаційного номера (Реєстраційний номер облікової картки платника податків).

Рішення виконавчого комітету Новояворівської міської ради №165 від 12.04.2023 р. "Про затвердження тарифів на послуги з поводження з побутовими відходами для КП "Новояворівськжитло"

Індивідуальний договір про надання послуг з поводження з побутовими відходами на території Новояворівської міської громади від 26.04.2023 р.

Заява-приєднання до Індивідуального договору про надання послуг з поводження з побутовими відходами на території Новояворівської міської громади