З 01 червня 2023 року вводяться в дію нові тарифи на послуги з поводження з побутовими відходами для суб'єктів підприємницької діяльності та бюджетних організацій Новояворівської міської громади

Шановні споживачі - суб'єкти господарювання та бюджетні організації! КП «Новояворівськжитло» повідомляє про те, що згідно рішення виконавчого комітету Новояворівської міської ради від 12.04.2023р. №165 «Про затвердження тарифів на послуги з поводження з побутовими відходами для КП «Новояворівськжитло», з 01 червня 2023 року вводяться в дію нові тарифи на послуги з поводження з побутовими відходами. Згідно вказаного рішення тариф на послуги з поводження з твердими побутовими відходами (вивезення та захоронення) становитиме 301,55 грн з ПДВ за 1 м.куб. або 1507,73 грн з ПДВ за 1 тонну ТПВ, в тому числі:

- вивезення твердих побутових відходів: 212,77 грн з ПДВ за 1 м.куб. або 1063,85 грн з ПДВ за 1 тонну ТПВ;

- захоронення твердих побутових відходів: 88,78 грн з ПДВ за 1 м.куб. або 443,88 грн з ПДВ за 1 тонну ТПВ.

Зі змістом даного рішення Ви можете ознайомитись на веб-сайті Новояворівської міської ради (https://novmiskrada.gov.ua/) або веб-сайті КП «Новояворівськжитло» (https://ny-zhytlo.info-gkh.com.ua/).

Відповідно до умов діючого договору в разі зміни органами місцевого самоврядування тарифу на послуги з поводження з побутовими відходами - з дати набрання відповідними рішеннями законної сили, тариф за договором автоматично змінюється і застосовується сторонами при розрахунках між собою у відповідності до затверджених змін. Укладення додаткової угоди про внесення змін до договору в даному випадку не є обов’язковим.

Враховуючи наведене, повідомляємо про те, що з 01.06.2023 року КП «Новояворівськжитло» автоматично застосовуватиме вищевказані тарифи без укладення додаткової угоди до основного договору.

Рішення виконавчого комітету Новояворівської міської ради №165 від 12.04.2023 р. "Про затвердження тарифів на послуги з поводження з побутовими відходами для КП "Новояворівськжитло"